Skip to main content

Naadloze, Moderne Look met Mortex

Boek nu uw Gratis Kleuradvies, uitgevoerd door een Ervaren Interieur Stylist en krijg direct een Oplossing op Locatie. Profiteer van Extra Voordelen zoals Topkwaliteit Verf tegen de Beste Prijzen.

Kwaliteit Gegarandeerd

Wij vliegen erin voor een vlekkeloos resultaat!

Vernast Group

Stijlvolle en Duurzame Afwerking

Geef je interieur een moderne, industriële uitstraling met Mortex. Dit veelzijdige afwerkingsmateriaal is perfect voor zowel muren als vloeren. Dankzij de naadloze en waterdichte eigenschappen zorgt Mortex voor een strakke, duurzame afwerking die in elke ruimte past.

Wat is Mortex?

Mortex is een microcement dat een unieke, gepolijste betonlook creëert. Het wordt in dunne lagen aangebracht en kan op diverse ondergronden zoals gipsplaten, hout of bestaande tegels worden toegepast. Deze veelzijdigheid maakt Mortex ideaal voor zowel renovaties als nieuwbouwprojecten.

Waarom Mortex de Beste Keuze is

Mortex is waterdicht, wat het ideaal maakt voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. De naadloze afwerking zorgt voor een strakke uitstraling zonder voegen, terwijl de duurzame en slijtvast eigenschappen het perfect maken voor intensief gebruikte oppervlakken. Met een breed scala aan kleuren en afwerkingen biedt Mortex volop personalisatiemogelijkheden. Bovendien is het onderhoudsvriendelijk, vlekbestendig en eenvoudig schoon te maken, waardoor het niet alleen mooi maar ook praktisch is.

Het Complete Proces voor Mortex

Onze Werkwijze voor een Perfecte Mortex Afwerking

Bij het aanbrengen van Mortex werken we met uiterste zorg en precisie. We beginnen met het grondig voorbereiden van de ondergrond door deze te reinigen en egaliseren voor optimale hechting. Vervolgens brengen we Mortex in dunne lagen aan, wat zorgt voor een strakke, naadloze en duurzame afwerking. Na elke laag inspecteren we het werk nauwkeurig om de hoogste kwaliteit te garanderen.

Duidelijke Prijs, Geen Verrassingen

Wij hanteren vaste, marktconforme prijzen die transparant zijn. Tijdens het vrijblijvende adviesgesprek stellen we, indien mogelijk, direct ter plaatse een offerte op. Zo weet je meteen wat de kosten zijn, zonder verrassingen achteraf. Bij ons staan duidelijkheid en eerlijke prijzen altijd voorop.

Plan uw Fysieke Consultatie
Offerte Aanvraag
Basisbehandeling – v.a. €100/m
  • Plinten verwijderen
  • Boorgaten boren
  • Injectiecrème aanbrengen
  • Gaten afdichten
Afwerking – v.a. €125/m
  • Aangetast pleisterwerk verwijderen
  • Zoutmembraan aanbrengen
  • Nieuw pleisterwerk
Verfmerken
  • Sigma
  • Trimetal
  • Boss Paint
  • Sikkens

Stijlvol Kleuradvies, Volledig Vrijblijvend

Onze interieurstyliste houdt rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, de lichtinval, en de functie van de ruimte om zo een kleuradvies op maat te bieden. Zo zorgen we ervoor dat het resultaat perfect aansluit bij jouw levensstijl en interieur.

Stalen en Texturen

Tijdens de consultatie tonen we je verschillende kleurstalen en afwerkingen, zodat je een goed beeld krijgt van hoe de verf eruitziet in jouw ruimte. Dit helpt je om met vertrouwen de juiste keuze te maken.

Besparing van Tijd en Geld

Met het advies van onze interieurstyliste maak je direct de juiste keuzes, waardoor je miskopen en onnodige kosten vermijdt. Dit bespaart je tijd en geld, en zorgt voor een eindresultaat waar je lang van geniet.

Plan uw Fysieke Inspectie
Boek uw Online Inspectie
Consultatie Details
  • Kleuradvies
  • Stijlconsistentie
  • Natuurlijk Lichtinval
  • Ruimtelijke ordening
Interieustyliste
  • Moodboard
  • Kleurstalen
  • Visualisatie
  • Offerte ter plaatste

Afwerking met Belgische Verf

Kwaliteit staat bij ons voorop. Daarom werken we uitsluitend met Belgische verfproducten van topkwaliteit, die zorgen voor een duurzame en verfijnde afwerking. We bieden verschillende soorten verf aan zodat we elke ruimte kunnen transformeren naar jouw wensen. Onze vakmanschap en producten garanderen een perfect eindresultaat dat lang meegaat.

Plan uw Fysieke Inspectie
Boek uw Online Inspectie
Natuurlijke Droging
  • Voldoende ventileren
  • Voldoende verwarmen
  • Droging 2 cm/maand
Versnelde Droging
  • Gericht drogen
  • Techniek: Luchtkussenmethode
  • Toestel: Adsorptiedroger

Veelzijdige Toepassing van Mortex

Mortex is een veelzijdig materiaal dat perfect is voor verschillende oppervlakken, zoals vloeren, wanden, badkamers en keukens. Dankzij de flexibiliteit van het product kan het naadloos worden aangebracht op uiteenlopende ondergronden, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel renovaties als nieuwbouw.

Ideaal voor Vochtige en Intensief Gebruikte Ruimtes

De waterdichte en naadloze eigenschappen van Mortex maken het bij uitstek geschikt voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. Daarnaast biedt de slijtvaste afwerking extra duurzaamheid, wat het ideaal maakt voor intensief gebruikte oppervlakken zoals vloeren en keukenbladen.

Plan uw Fysieke Inspectie
Boek uw Online Inspectie
Voorwaarden
  • Minstens 15 jaar oud woning
  • Minimaal factuur 1000 euro
  • Om de 5 jaar een premie
Nuttige links

Consultatie door interieurstyliste*

Persoonlijk kleuradvies op locatie*

Direct een oplossing en offerte*

Topkwaliteit materialen*

Een Vraag?
Zo Opgelost!

Vragen over Mortex? Bekijk onze FAQ voor snelle antwoorden. Voor meer hulp, bel onze expert op 036899065.

Mortex

Hoe lang gaat een Mortex-afwerking mee?

Mortex is een zeer duurzaam materiaal dat, mits goed onderhouden, tientallen jaren meegaat zonder verlies van esthetiek of functionaliteit.

Is Mortex milieuvriendelijk?

Mortex is een milieuvriendelijke keuze vanwege de natuurlijke componenten in het materiaal en het feit dat het een lange levensduur heeft, waardoor het minder vaak vervangen hoeft te worden.

Hoe voelt Mortex aan?

Mortex heeft een gladde, zijdezachte structuur die warmer aanvoelt dan traditionele beton- of tegelafwerkingen. Dit zorgt voor extra comfort, vooral op vloeren en werkbladen, waar een aangename en luxe uitstraling gewenst is.

Is Mortex geschikt voor buitengebruik?

Mortex kan ook buitenshuis worden toegepast, bijvoorbeeld op terrassen en gevels. Dankzij de waterdichte en weerbestendige eigenschappen is het bestand tegen de elementen.

Ons aanbod bij Vernast

Persoonlijk advies op locatie

Onze interieurstyliste komt bij u langs om persoonlijk kleuradvies te geven. Tijdens deze consultatie worden uw wensen en de stijl van uw interieur uitgebreid besproken. We helpen u de perfecte kleuren te kiezen die passen bij de sfeer en uitstraling die u voor ogen hebt.

Directe oplossing en offerte op locatie

We nemen de tijd om goed naar u te luisteren en uw behoeften te begrijpen. Tijdens het gesprek bieden we direct een op maat gemaakte oplossing en een offerte, volledig afgestemd op uw project. Geen haastige beslissingen – we zorgen ervoor dat alle details duidelijk zijn, zodat u met vertrouwen verder kunt gaan. Zo weet u precies wat u kunt verwachten, zonder verrassingen.

Topkwaliteit materialen

Bij Vernast werken we enkel met producten van de hoogste kwaliteit. We gebruiken uitsluitend A-merken die in België worden geproduceerd, zoals Sigma, Trimetal, Boss Paints en Sikkens. Deze merken staan garant voor duurzaamheid, prachtige afwerkingen en een resultaat dat jarenlang meegaat.

Klantenservice

Wij staan bekend om onze uitstekende klantenservice. Van het eerste contact tot de oplevering van het project, ons team is er om u te ondersteunen. Heeft u vragen of opmerkingen? Wij zorgen ervoor dat uw vragen snel en duidelijk beantwoord worden. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en we doen er alles aan om uw ervaring met ons zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Plan uw Fysieke Consultatie
Offerte aanvraag

Stijl en Expertise bij Elk Kleuradvies

Vraag nu je gratis expertise aan

Profiteer van onze gratis expertise ter plaatse, uitvoering binnen 8 weken, 30 jaar garantie en kosteloze na opvolging.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Step 1 of 2
Contactgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u doorgaat met het gebruiken van deze site, accepteert u ons gebruik van cookies.