Skip to main content

Frisse muren, professionele afwerking

Boek nu uw Gratis Kleuradvies, uitgevoerd door een Ervaren Interieur Stylist en krijg direct een Oplossing op Locatie. Profiteer van Extra Voordelen zoals Topkwaliteit Verf tegen de Beste Prijzen.

Kwaliteit Gegarandeerd

Wij vliegen erin voor een vlekkeloos resultaat!

Vernast Group

Perfecte Binnenmuren van Advies tot Afwerking

Bij het schilderen van binnenmuren begint alles met een vrijblijvend consultatie. Onze ervaren interieurstylist helpt je bij het kiezen van de juiste kleuren en afwerkingen die passen bij jouw ruimte. Samen bekijken we de mogelijkheden om de sfeer te creëren die je voor ogen hebt. Tijdens dit adviesgesprek luisteren we naar je wensen en geven we professioneel kleuradvies op maat.

Perfect Schilderwerk in Vier Simpele Stappen

Bij ons begint elk schilderproject met een zorgvuldige voorbereiding. We schuren en reinigen de muren om een gladde en schone ondergrond te creëren. Daarna brengen we een primer aan, zodat de verf optimaal hecht en gelijkmatig dekt. Vervolgens schilderen we in twee lagen voor een strakke, duurzame afwerking. Tot slot inspecteren we het werk nauwkeurig om te zorgen dat elk detail perfect is. Ons proces garandeert een professioneel resultaat dat jarenlang mooi blijft.

Afwerking

We bieden verschillende afwerkingen zoals Mortex, stucwerk, Gyproc, en diverse wand- en plafond opties. Afhankelijk van jouw wensen adviseren we de juiste techniek voor een strakke of sfeervolle uitstraling die perfect bij je interieur past.

Het Complete Proces voor Schilderen van Binnenmuren

Onze Stappen naar Perfectie

Wij voeren schilderwerken voor binnenmuren uit met zorg en precisie. We starten met het reinigen en egaliseren van de ondergrond om een perfecte basis te creëren. Vervolgens brengen we een primer aan en schilderen in twee lagen voor een strakke en duurzame afwerking. Tot slot controleren we alles nauwkeurig om de hoogste kwaliteit te waarborgen.

Heldere Prijs, Geen Verrassingen

We werken met marktconforme prijzen die vastliggen in ons systeem. Tijdens de volledig vrijblijvende consultatie maken we, indien mogelijk, ter plaatse een offerte op. Zo krijg je direct een duidelijk beeld van de kosten, zonder verrassingen achteraf. Transparantie en eerlijke prijzen staan bij ons centraal.

Plan uw Fysieke Consultatie
Offerte Aanvraag
Basisbehandeling – v.a. €100/m
  • Plinten verwijderen
  • Boorgaten boren
  • Injectiecrème aanbrengen
  • Gaten afdichten
Afwerking – v.a. €125/m
  • Aangetast pleisterwerk verwijderen
  • Zoutmembraan aanbrengen
  • Nieuw pleisterwerk
Verfmerken
  • Sigma
  • Trimetal
  • Boss Paint
  • Sikkens

Stijlvol Kleuradvies, Volledig Vrijblijvend

Onze interieurstyliste houdt rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, de lichtinval, en de functie van de ruimte om zo een kleuradvies op maat te bieden. Zo zorgen we ervoor dat het resultaat perfect aansluit bij jouw levensstijl en interieur.

Stalen en Texturen

Tijdens de consultatie tonen we je verschillende kleurstalen en afwerkingen, zodat je een goed beeld krijgt van hoe de verf eruitziet in jouw ruimte. Dit helpt je om met vertrouwen de juiste keuze te maken.

Besparing van Tijd en Geld

Met het advies van onze interieurstyliste maak je direct de juiste keuzes, waardoor je miskopen en onnodige kosten vermijdt. Dit bespaart je tijd en geld, en zorgt voor een eindresultaat waar je lang van geniet.

Plan uw Fysieke Inspectie
Boek uw Online Inspectie
Consultatie Details
  • Kleuradvies
  • Stijlconsistentie
  • Natuurlijk Lichtinval
  • Ruimtelijke ordening
Interieustyliste
  • Moodboard
  • Kleurstalen
  • Visualisatie
  • Offerte ter plaatste

Afwerking met Belgische Verf

Kwaliteit staat bij ons voorop. Daarom werken we uitsluitend met Belgische verfproducten van topkwaliteit, die zorgen voor een duurzame en verfijnde afwerking. We bieden verschillende soorten verf aan zodat we elke ruimte kunnen transformeren naar jouw wensen. Onze vakmanschap en producten garanderen een perfect eindresultaat dat lang meegaat.

Plan uw Fysieke Inspectie
Boek uw Online Inspectie
Natuurlijke Droging
  • Voldoende ventileren
  • Voldoende verwarmen
  • Droging 2 cm/maand
Versnelde Droging
  • Gericht drogen
  • Techniek: Luchtkussenmethode
  • Toestel: Adsorptiedroger

Droogtijd van pleisterwerken

Nieuwbouw: Snellere Droging voor Nieuw Pleisterwerk

Een pas gepleisterde muur heeft normaal gesproken 3 tot 6 maanden nodig om volledig te drogen, vooral als de pleisterlaag dikker is dan 1 centimeter. Wij begrijpen dat dit lang kan duren, daarom bieden we een snellere oplossing. Bij onze schilderwerken maken we gebruik van professionele bouwdrogers om de relatieve luchtvochtigheid te verlagen tot een ideaal niveau van 50%. Dit zorgt ervoor dat we het droogproces kunnen versnellen en de schilderwerken sneller kunnen afronden, terwijl we altijd rekening houden met de natuurlijke droging van de muren.


Bestaande Muren: Sneller Resultaat met Bouwdrogers

Bij renovaties en bestaande muren waar opnieuw gepleisterd moet worden, gebruiken wij ook professionele bouwdrogers om het droogproces te versnellen. Vanaf een pleisterlaag van 1 centimeter of meer kan het droogproces aanzienlijk langer duren, maar met onze bouwdrogers daalt de luchtvochtigheid snel tot het ideale niveau van 50%. Dit zorgt ervoor dat we de schilderwerken sneller kunnen afronden zonder afbreuk te doen aan de natuurlijke droging van de muren. Zo geniet je sneller van een perfect afgewerkte ruimte.

Plan uw Fysieke Inspectie
Boek uw Online Inspectie
Voorwaarden
  • Minstens 15 jaar oud woning
  • Minimaal factuur 1000 euro
  • Om de 5 jaar een premie
Nuttige links

Garantie tot 30 jaar voor uw woning*

Expertise door bouwkundigen*

Tot 50% terugbetaald door premie*

Een Vraag?
Zo Opgelost!

Vragen over vochtbestrijding? Bekijk onze FAQ voor snelle antwoorden. Voor meer hulp, bel onze expert op 036899065.

Opstijgend vocht?

Wat is opstijgend vocht?

Opstijgend vocht is grondvocht dat door de stenen in de muren wordt geabsorbeerd, vergelijkbaar met hoe een spons continu water opneemt. Het maakt de onderkant van muren, zowel binnen als buiten, steeds vochtiger en kan tot aanzienlijke schade leiden.

Oorzaak van opstijgend vocht

Opstijgend vocht kan verschillende oorzaken hebben. De meest voorkomende is het ontbreken van een effectieve waterkering, waardoor grondvocht via de fundering onbelemmerd in de muren kan trekken. Beschadiging of onjuiste plaatsing van een vochtscherm kan ook leiden tot problemen met opstijgend vocht.

Opstijgend vocht in binnenmuren

Vocht kan zowel in binnenmuren als buitenmuren optreden. Binnenmuren die last hebben van vocht kunnen leiden tot een ongezonde binnenomgeving, zoals een muffe geur, schimmelvorming, en loskomend pleisterwerk of behang. Muurinjectie is echter vaak een effectieve oplossing.

Gevolgen van opstijgend vocht

Optrekkend vocht kan schade toebrengen aan pleisterwerk en schimmelvorming veroorzaken. Het gaat vaak gepaard met een muffe geur en een verhoogde luchtvochtigheid, die beide schadelijk zijn voor de gezondheid. Opstijgend vocht kan ook structurele schade aan gebouwen veroorzaken en moet daarom idealiter in een vroeg stadium worden behandeld.

Ons aanbod bij Vernast

Inspectie door een bouwkundige

Wij voeren enkel gekwalificeerde bouwkundigen onze inspecties uit, wat ons in staat stelt om 30 jaar garantie te bieden. Dit zorgt voor betrouwbare, nauwkeurige beoordelingen, vrij van verkoopbelangen.

Uitvoering binnen 8 weken

Wij stellen ons in om uw vochtproblemen snel en effectief aan te pakken. Wij garanderen dat de uitvoering van vochtbestrijding werkzaamheden start binnen 8 weken na goedkeuring. Zo zorgen we ervoor dat uw ruimte snel terug comfortabel en vochtvrij is.

Garantie tot 30 jaar

Een garantie van 30 jaar op vochtbestrijding benadrukt het vertrouwen in de duurzaamheid van de aangeboden oplossingen en de toewijding aan langdurige klanttevredenheid.

Voorstel op maat

Elk gebouw is uniek, en dat geldt ook voor de aanpak van vochtproblemen. Onze specialisten analyseren jouw specifieke situatie zorgvuldig en adviseren de optimale behandeling op maat voor jouw vochtuitdaging.

Plan uw Fysieke Inspectie
Boek uw Online Inspectie

Snelheid en Precisie in Elke Vochtinspectie

Vraag nu je gratis expertise aan

Profiteer van onze gratis expertise ter plaatse, uitvoering binnen 8 weken, 30 jaar garantie en kosteloze na opvolging.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Stap 1 van 2
Contactgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u doorgaat met het gebruiken van deze site, accepteert u ons gebruik van cookies.